Liderul PNL Buzău anunţă analize şi decizii pentru ca organizaţia să-şi revină până la Alegerile Parlamentare

Liderul PNL Buzău anunţă analize şi decizii pentru ca organizaţia să-şi revină până la Alegerile Parlamentare

Cristinel Romanescu este preşedintele PNL Buzău

Liberalii buzoieni râd cu un ochi iar cu altul plâng, în urma rezultatelor obţinute duminică, la nivelul judeţului Buzău. Au fost câştigate doar zece primării comunale, sub estimările anunţate în campania electorală, când erau vizate 14 sau chiar 15 administraţii locale din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Marea dezămăgire a conducerii judeţene liberale îl constiuie rezultatul extrem de slab obţinut de candidatul PNL la Primăria Buzău, medicul Adrian Zoican. 
 
Doar 7,3% dintre buzoienii care au mers la urne l-au votat pe candidatul liberal la Primăria Buzău, în timp ce candidatul PSD, Constantin Toma, a obţinut un scor de zece ori mai mare.  
 
Au fost adresate si reproşuri la adresa medicului Adrian Zoican, la conferinţa de presă organizată astăzi de conducerea PNL Buzău. Romanescu infirmă zvonurile potrivit cărora Zoican a fost boicotat de propriul partid şi spune că medicul urgentist nu a fost un bun comunicator.
 
Cristinel Romanescu, liderul PNL Buzău, este dezamăgit chiar şi de scorul obţinut de partid la Consiliul Judeţean. Romanescu a obţinut, după numărătoarea parţială a voturilor, un procent de 17,28%. 
 
Nici lista consilierilor liberali nu a  avut mai mult succes, cu 16,38 %. Asta, în timp ce lista propusă de PSD a strâns un procent de peste trei ori mai mare, respectiv 60,05%.
 
Cristinel Romanescu a mărturisit că este dezămăgit şi de rezultatele obţinute de candidaţii PNL în municipiul Râmnicu Sărat, dar şi în cele trei oraşe, Nehoiu, Pătârlagele şi Pogoanele, acolo unde alegerile au fost câştigate de PSD. 
 
Romanescu a mai declarat că urmează o analiză temeinică a rezultatelor obţinute de liberali în judeţ, în urma căreia se vor lua anumite decizii pentru ca partidul să se prezinte mult mai bine la alegerile parlamentare din decembrie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările