Lider PRO România, forţat de coronavirus să renunţe la candidatura pentru o primărie de municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felix Rache este vicepreşedinte PRO România
Felix Rache este vicepreşedinte PRO România

Felix Rache, vicepreşedinte PRO România, se retrage din cursa pentru Primăria municipiului Râmnicu Sărat, deoarece este încă în recuperare după ce a suferit de COVID-19. ”Nu pot strânge mâna celor care au încredere în mine cu mănuşi din plastic”, spune Rache în postarea de pe Facebook prin care îşi anunţă decizia.

Felix Rache spune că toată familia s-a infectat în urmă cu o lună şi jumătate. A stat 15 zile în spital, împreună cu soţia şi copilul, apoi au petrecut tot atâtea zile în autoizolare.

”Din păcate, nu am fost cazuri uşoare. Eu am intrat în spital cu pneumonie, soţia a avut probleme de respiraţie, copilul nostru a făcut febră (peste 40 de grade)”, a scris Felix Rache pe Facebook.

Politicianul mărturiseşte că în toată această perioadă de suferinţă şi-a promis că nu va face nimic care să îi pună familia în pericol. 

”Dată fiind situaţia, regretabil, nu mai pot candida la Primăria Râmnicu Sărat. (...) Recuperarea nu este atât de uşoară, iar mai multe detalii nu pot da. Din raţiuni care ţin de afecţiunea prin care am trecut, nu pot intra în campanie. Nu pot strânge mâna celor care au încredere în mine cu mănuşi din plastic”, a scris Felix Rache.

Politicianul născut în Râmnicu Sărat a precizat că îi oferă susţinerea unui alt candidat. De altfel, o decizie similară fusese luată cu o săptămână înainte în cadrul noii alianţe dintre partidul lui Felix Rache şi PSD, formaţiunea din care provine candidatul susţinut de el pentru Primăria Râmnicu Sărat.

Vă mai recomandăm şi:

Fostul prefect al Buzăului, Carmen Ichim, a devenit membru Pro România

Băsescu: Fiecare pensionar a fost furat, în medie, cu 904 lei. Olguţa şi Dragnea au planificat furtul

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite