Liceenii buzoieni, invitaţi să afle ofertele de studii pentru anul universitar 2019-2020

Liceenii buzoieni, invitaţi să afle ofertele de studii pentru anul universitar 2019-2020

Arhivă

Cele mai cunoscute universităţi de stat din România îşi vor prezenta, la sediul Muzeului Judeţean, în perioada 12-13 aprilie, oferta educaţională pentru anul universitar 2019-2020.

Ştiri pe aceeaşi temă


Reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ superior vor susţine, în cadrul evenimentului, conferinţe şi prelegeri dedicate elevilor buzoieni, cu teme ce privesc alegerea unei cariere, precum şi oportunităţile oferite de ramura de studii aleasă.

Proiectul implementat de Muzeul Judeţean, în premieră pentru judeţul Buzău, în parteneriat cu mai multe grupuri de iniţiativă din partea elevilor şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, se înscrie în seria activităţilor cu amplă implicaţie socială şi educativă desfăşurate de către instituţia de cultură.

Deja câteva zeci de instituţii de învăţământ superior din ţară au confirmat participarea la Târgul de oferte educaţionale de la Buzău.

Se oferă astfel posibilitatea liceenilor buzoieni de a lua contact cu mediul universitar din România şi, mai important decât atât, tinerii vor avea posibilitatea de a interacţiona cu cei care le pot explica oportunităţile oferite de anumite domenii de studiu pe termen mediu şi lung.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările