Licean din Buzău, cercetat de poliţie după ce şi-a înjunghiat tovarăşul de pahar

Licean din Buzău, cercetat de poliţie după ce şi-a înjunghiat tovarăşul de pahar

Un elev de la Liceul cu Programn Sportiv şi-a înjunghiat un consătean, azi-noapte, după ce împreună au consumat băuturi alcoolice pe terasa unui local din localitatea Poşta Câlnău. Cei doi au stat la masă toată seara, iar după ce au băut mai multe pahare au început să se certe.


Scos din sărite de tovarăşul său de pahar, adolescentul s-a ridicat de la masă, după cum au relatat martorii, a plecat acasă, de un de s-a întors înarmat cu un cuţit. A mers direct la Aprietenul său, care se afla încă la masa la care băuseră împreună, şi i-a înfipt cuţitul în spate.

Martorii au chemat imediat ambulanţa. Cadrele medicale au găsit victima într-o baltă de sânge. Tânărul rănit a fost preluat şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, acolo unde medicii au reuşit să-i salveze viaţa.

Agresorul se află încă în libertate, dar pe numele său a fost deschis dosar penal. Surse din rândul anchetatorilor spun că fapta sa întruneşte elementele tentativei de omor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările