Liberalul Cezar Preda, captiv pe aeroportul din Istanbul în timpul loviturii de stat

Liberalul Cezar Preda, captiv pe aeroportul din Istanbul în timpul loviturii de stat

Cezar Preda se află în vacanţă în Turcia

Deputatul PNL de Buzău, Cezar Preda, a fost prins în mijlocul loviturii de stat organizată vineri noapte, de o facţiune a armatei, în Turcia. Preda a anunţat azi-noapte, în jurul orei două, că se află blocat în aeroportul Ataturk din Istanbul. Conform declaraţiilor deputatului, la faţa locului e un adevărat haos.

Ştiri pe aceeaşi temă


„Se aud focuri de armă, nu mai e niciun filtru de securitate. Nu mai e niciun lucrător nici la chioşcuri, fiecare îşi ia apă sau ce vrea. E ca la Revoluţie”, a declarat Cezar Preda la Antena 3.

Potrivit martorilor de la faţa locului, zborurile au fost anulate pe aeroportul internaţional Ataturk iar mii de oameni aşteptau să intre în zona de transfer şi nu erau lăsaţi.

Conform unui alt martor, se pare că aproximativ 60 de români se aflau blocaţi în terminalul aeroportului Ataturk, când au început să se audă focuri de armă şi lumea a intrat în panică.

Aeroportul Ataturk din Istanbul a fost practic paralizat, după debutul evenimentelor din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Potrivit buzoienilor care se află acum în Turcia, magazinele sunt aproape goale iar populaţia şi-a făcut provizii de alimente şi apă. „Nici măcar ţigări nu mai găseşti, e o debandadă totală. Străzile sunt pline de maşini iar lumea e derutată pentru că se trage sporadic. Sperăm să ne întoarcem cu bine acasă”, ne-a declarat Paul Stanciu, un buzoian aflat în vacanţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: