Jandarmul buzoian Dorel Preda, al doilea în Europa la Unifight

Jandarmul buzoian Dorel Preda, al doilea în Europa la Unifight

Buzoianul a obţinut locul al doilea la în cadrul Campionatului European de Unifight pentru seniori, bărbaţi şi femei. Lupta universală Unifight este desprinsă din pentatlonul militar şi reprezintă un sistem sportiv caracterizat prin manifestarea tuturor calităţilor fizice.


În perioada 18- 23 iulie  a.c., municipiul Ploieşti este gazda Campionatului European de Unifight pentru seniori, bărbaţi şi femei. 

Competiţia a reunit la start 150 de sportivi din România, Republica Azerbaidjan, Republica Belarus, Italia, Turcia, Germania, Finlanda, Bulgaria, Republica Moldova, Portugalia şi Federaţia Rusă.

Dumitru Dorel Preda este practicant al artelor marţiale de la vârsta de 9 ani, iar la juniori a fost multiplu campion naţional. Tatăl său, mare iubitor al sportului, a fost cel care l-a dus de mână la la sala de antrenament de la Metalul Buzău, printre puţinele cluburi în 1984, unde era antrenor Costel Bratosin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: