ISU Buzău organizează concurs de angajare pe trei posturi de ofiţer şi două de subofiţer

ISU Buzău organizează concurs de angajare pe trei posturi de ofiţer şi două de subofiţer

Arhivă

Şansă de angajare pentru buzoienii care vor să lucreze la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgentă ”Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău. În următoarea perioadă, ISU Buzău organizează concurs prin încadrare directă, în vederea ocupării a trei posturi vacante de ofiţer specialist şi două posturi vacante de subofiţer.

 
- Ofiţer specialist I din cadrul Compatimentului Achiziţii Publice
- Ofiţer specialist II din cadrul Centrului Operaţional Judeţean – Misiuni protecţie civilă
- Ofiţer specialist II din cadrul Structurii de Securitate -CSTIC
- Subofiţer tehnic principal – Intendenţă din cadrul Serviciului Logistic
- Subofiţer administrativ principal – Mentenanţă din cadrul Serviciului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei 
            
Cererile de înscriere vor fi depuse personal de către candidaţi la secretariatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău în zilele lucrătoare între orele 08.00 – 16.00, data limită de depunere a cererilor de înscriere - 16.11.2018  inclusiv ora 16.00 (data înregistrării la secretariatul unităţii).
 
Pentru depunerea tuturor documentelor necesare constituirii dosarului de recrutare în vederea participării la concurs data limită este 06.12.2018 în fiecare zi lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00. 
 
Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului vor fi făcute publice prin publicarea în pagina oficială de internet a instituţiei şi afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău din municipiul Buzău, strada Bistriţei nr. 51, judeţul Buzău, telefon 0238 721 301; 0238 724 059, interior – 27118 / 27114.
 
citeste totul despre: