IPJ Buzău angajează poliţişti din sursă externă, pentru 18 posturi

IPJ Buzău angajează poliţişti din sursă externă, pentru 18 posturi

Arhivă

Inspectoratul de Poliţie Buzău a scos la concurs 18 posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie prin încadrare directă. Înscrierile se fac on-line până pe 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă


Este vorba despre 9 posturi de ofiţeri de poliţie şi 9 posturi de agenţi de poliţie în specialităţile cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, comunicaţii şi informatică, logistică, ordine publică, pregătire profesională, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieră şi relaţii cu publicul.

Înscrierile se fac on-line până pe 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

Proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care candidează, vor avea loc în perioada 21 – 29 octombrie, iar proba scrisă, de tip test grilă va avea loc pe 6 noiembrie.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările