Ionuţ Popescu, una dintre victimele din Colectiv, va fi înmormântat în cimitirul Eternitatea din Râmnicu Sărat

Ionuţ Popescu, una dintre victimele din Colectiv, va fi înmormântat în cimitirul Eternitatea din Râmnicu Sărat

Ionuţ Popescu va fi înmormântat în locul de veci al bunicilor lui

Ionuţ Popescu, fiul fostului director al societăţii de termoficare din Focşani, care a murit sâmbătă la Spitalul de Arşi din Capitală, va fi înmormântat marţi, în municipiul Râmnicu Sărat, în cimitirul unde-şi dorm somnul de veci bunicii săi. Toate cheltuielile legate de înmormântare vor fi suportate de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, care săptămâna trecută, când încă Ionuţ mai trăia, şi-a oferit sprijinul familiei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cortegiul funerar cu sicirul lui Ionuţ Popescu va pleca direct de la o capelă din Bucureşti şi va ajunge la ora 10 în Râmnicu Sărat, când este programat să înceapă slujba de înmormântare la Biserica Naşterea Maicii Domnului, de pe strada Constantin Brâncoveanu. 

Focşăneanul rănit la clubul Colectiv şi care a pierdut lupta cu viaţa în noaptea de 6 spre 7 noiembrie sâmbătă la spitalul de arşi din Capitală, va fi înmormântat lângă bunicii săi, în cimitirul Eternitatea, din Râmnicu Sărat.
Ionuţ a fost una dintre victimele aflate de la început în stare critică, iar la exact o săptămână de la tragedie, a plecat la îngeri. 

Tânărul focşănean a fost supus unui număr de două intervenţii chirurgicale de transplant de piele. În timpul celei de-a doua operaţii, el a intrat în stop cardio-respirator, dar a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare.

Ionuţ Popescu avea 32 de ani, lucra la firma TheCell, o agenţie de producţii media, design şi publicitate şi în seara tragediei venise la club să lucreze la videoclipul trupei Goodbye to Gravity, cu care băiatul era prieten.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările