Invitaţie la teatru. Spectacolul „Părinţii teribili” revine pe scena de la Buzău

Invitaţie la teatru. Spectacolul „Părinţii teribili” revine pe scena de la Buzău

Buzoienii sunt invitaţi, miercuri, la teatru                                          FOTO: Teatrul „George Ciprian” Buzău

Miercuri, buzoienii sunt invitaţi la teatru. Spectacolul „Părinţii teribili” se întoarce pe scena buzoiană. Buzoienii îi pot vedea pe scena de la Consiliul Judeţean pe actorii Diana Lupescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Silviu Biriş şi Cristina Florea.


Producţie a Teatrului „George Ciprian” din Buzău, piesa „Părinţii teribili”, în regia Dianei Lupescu, se joacă la Buzău, miercuri, de la ora 19.00, în Sala mare a Consiliului Judeţean.

„Părinţii teribili”, de Jean Cocteau,  vorbeşte despre relaţiile dintre generaţii, în cadrul unei familii cu o concepţie tradiţională. Un spectacol despre drama unei familii pariziene, în care tatăl are o amantă secretă mult mai tânără decât el, iar fiul – sufocat de dragostea mai mult decât maternă a mamei – se îndrăgosteşte, fără să ştie, chiar de amanta tatălui său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările