Internat modern, pentru liceenii din Râmnicu Sărat

Internat modern, pentru liceenii din Râmnicu Sărat

Condiţii moderne de cazare, cu acces la internet şi cablu tv, dar şi supraveghere de către personal specializat. Sunt doar câteva dintre facilităţile de care vor beneficia liceenii, care se vor caza, în noul an şcolar, la căminul internat al Liceului Tehnologic Victor Frunză, din Râmnicu Sărat. Cererile pentru un loc în cămin se pot depune la secretariatul liceului, până la debutul anului şcolar.


Căminul internat, deschis în cadrul Liceului Tehnologic Victor Frunza, din Rm.Sarat, vine in intampinarea liceenilor din mediul rural, care invata in municipiu, insa nu au unde sa locuiasca. Unitatea pune la dispozitia acestora 80 de locuri de cazare in conditii moderne, iar cei care doresc sa ocupe un loc pot depune cereri la secretariatul Liceului Tehnologic Victor Frunza.

Elevii care se vor caza la internat vor fi supravegheati permanent, iar un pedagog scolar le va fi aproape tot timpul. Internatul nu are inca o cantina si o sala de masa, insa conducerea caminului are in vedere realizarea unor astfel de investitii. Pana atunci insa elevii ar putea beneficia de o masa pe zi contracost, asigurata de o firma de catering.

Internatul Liceului Tehnologic Victor Frunza din Rm. Saat este situat pe strada Micsunelelor, din cartierul 7 noiembrie, iar tariful unui loc in camin este de 60 de lei pe luna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: