Improvizaţia unui tânăr dintr-un centru de carantină care l-a ajutat să-şi potolească pofta de dulciuri

Improvizaţia unui tânăr dintr-un centru de carantină care l-a ajutat să-şi potolească pofta de dulciuri

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău au înregistrat până acum cinci dosare penale pentru „Zădărnicirea combaterii bolilor”. Ultimul datează de la sfârşitul săptămânii trecute şi îl are protagonist pe un tânăr care, pentru a face rost de dulciuri, a improvizat o funie din cearşafuri.

Ştiri pe aceeaşi temă


În această cauză penală s-a reţinut faptul că, la data de 31 martie, o persoană internată în centrul de carantină din incinta Liceului Sportiv Buzău, a solicitat altei persoane, aflată în apropierea clădirii respective, să-i transfere diverse bunuri într-un recipient, pe care i l-a aruncat de la etajul trei al imobilului.

Protagonistul întâmplării soldate cu dosar penal este un tânăr care s-a întors dintr-o zonă roşie. Pentru că-i scăzuse glicemia, aşa cum le-a declarat ulterior autorităţilor, buzoianul i-a cerut unei femei care locuieşte lângă centrul de carantină să-i facă rost de ceva dulce. 

Întrucât nu putea să părăsească incinta, tânărul a legat mai multe cearşafuri şi pături pe care le găsise în cameră şi cu ele a coborât o sacoşă în care vecina i-a pus mai multe pliculeţe cu zahăr. Forţele de ordine au fost însă vigilente, astfel că buzoianul s-a ales cu dosar penal. Femeia va da şi ea explicaţii în faţa anchetatorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: