Iluminatul festiv a fost aprins şi în centrul Buzăului. Aici va fi amenajat un mic târg VIDEO

Iluminatul festiv a fost aprins şi în centrul Buzăului. Aici va fi amenajat un mic târg VIDEO

Ghirlande pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

De Ziua Naţională, iluminatul festiv a fost pus în funcţiune pe absolut toate străzile din Buzău unde au fost montate ghirlande. Au fost pornite şi instalaţiile din centrul oraşului, acolo unde va fi amenajat un mic târg de Crăciun şi Anul Nou.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Acesta va fi alcătuit din câteva căsuţe din lemn. Potrivit unui anunţ al autorităţilor locale, vor fi amplasate cel mult 40 de căsuţe din lemn în zona pietonală a străzii Cuza Vodă.  
 
Comercianţii care le vor închiria nu vor putea să vândă produse alimentare şi nici băuturi, ci doar marfă industrială, produse specifice Crăciunului.
 
Cei care îşi doresc să ocupe una dintre căsuţe trebuie să depună o cerere la Primăria Municipiului Buzău, în perioada 2-3 decembrie. Ulterior, în zilele de 5 şi 6 decembrie, căsuţele vor fi amplasate în centrul oraşului şi vor rămâne deschise până în ultima zi a anului 2020.
 
Anul acesta, din cauza crizei sanitare, au fost anulate spectacolele şi Orăşelul Copiilor. Pentru a umple toate aceste goluri, Primăria Buzău a împodobit oraşul de sărbători mult mai frumos decât în alţi ani. 
 
Decoraţiunile din acest an sunt noi, iar firma care le-a montat este din Buzău. Instalaţiile au fost aprinse cu două zile în urmă, pe mai multe artere, însă doar pentru reglaje.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările