Cum arată autobuzele second-hand care vor circula pe traseul Buzău - Săpoca

Cum arată autobuzele second-hand care vor circula pe traseul Buzău - Săpoca

Foto Facebook

Transbus Buzău va suplimenta în următoarele zile mijloacele de transport de pe linia 2 cu două autobuze second-hand cumpărate din Sibiu. Sunt roşii, au caroserie marca Hess, o capacitate de 94 de locuri, din care 42 pe scaune, şi vor avea un traseu prelungit faţă de celelalte trei autobuze de pe traseu.

 
Societatea Transbus Buzău a intrat în posesia autobuzelor cumpărate din Sibiu şi urmează până la finele săptămânii să le introducă pe traseu, alături de celelalte trei maşini marca BMC. 
 
Suplimentarea mijloacelor de pe acest traseu permite societăţii de transport public să mute capătul de linie, numai pentru aceste două autobuze, din Măteşti în comuna Săpoca. 
 
”Cu bucurie vă anunţ că au sosit autobuzele achiziţionate de Transbus pentru traseul 2 şi noul traseu Săpoca. Urmează ca joi să primim avizul de la Consiliul Judeţean, apoi vor putea intra pe traseu până la Centrul Cultural din Săpoca”, a scris pe Facebook primarul din Săpoca.
 
Autobuzele care vor circula până la ieşirea din Săpoca, cu staţie intermediară la spitalul de neuropsihiatrie, au podea coborâtă, an de fabricatie 2001, capacitate cilindrică 9.603 cmc,  normă de poluare Euro 2 şi sunt prevăzute cu două uşi. 
 
De la 1 noiembrie este programat să reintre pe traseul liniei 2 de transport public preurban şi autovehiculele tip maxi-taxi, care vor avea un interval de zece minute între curse. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările