Handbalistele de la SCM Gloria vor întâlni campioana CSM Bucureşti

Handbalistele de la SCM Gloria vor întâlni campioana CSM Bucureşti

SCM Gloria va întâlni campioana CSM Bucureşti într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. Dacă echipa buzoiană se află în subsolul clasamentului, în lupta pentru evitarea retrogradării, CSM Bucureşti va spune adio titlului de campioană chiar şi în cazul unui egal.

 
Meci de la gală, sâmbătă, la Buzău. Handbalistele de la SCM Gloria vor întâlni campioana CSM Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii Florilor. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, începând cu ora 17:30. 
 
Etapa trecută, jucătoarele Gloriei Buzău au obţinut un punct important, la Zalău într-un meci cu un final tensionat. Suporterii buzoieni sunt invitaţi la meciul de sâmbătă să le încurajeze pe handbalistele Gloriei să obţină o surpriză frumoasă în disputa de sâmbătă. 
 
Biletele costă 10 lei. Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice în limita locurilor disponibile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: