Handbalistele de la HM Buzău şi-au diminuat substanţial şansele de a promova direct în prima ligă

Handbalistele de la HM Buzău şi-au diminuat substanţial şansele de a promova direct în prima ligă

Arhivă adevarul.ro

Handbal Municipal Buzău a pierdut meciul disputat în compania  formaţiei Ştiinţa Bucureşti, în cadrul etapei a 19-a a Ligii a doua de handbal feminin. În urma acestei înfrângeri, formaţia buzoiană şi-a scăzut considerabil şansele de a prinde primul loc, cel care asigură promovarea directă în Liga Naţională de Handbal.


Marţi, într-un meci contând pentru etapa a 19-a a Diviziei A la handbal feminin, gruparea buzoiană Handbal Municipal Buzău a pierdut pe terenul formaţiei CSU Ştiinţa Bucureşti. Buzoiencele au pierdut cu scorul de 27 – 33.
 
În urma acestui rezultat, elevele lui Romeo Ilie şi-au diminuat substanţial şansele de a mai prinde locul 1, cel care asigură promovarea directă în prima ligă, lăsând cale liberă pentru şefia clasamentului handbalistelor de la CSU Danubius Galaţi, contracandidata formaţiei buzoiene în lupta pentru promovare. 

Lucrurile în ceea ce priveşte ocuparea primului loc se va clarifica peste două etape, atunci când va avea loc confruntarea ditrectă dintre Danubius şi Handbal Municipal Buzău, meci care va avea loc la Galaţi, pe 9 aprilie. În momentul de faţă, Handbal Municipal Buzău şi Danubius Galaţi sunt la egalitate de puncte însă formaţia gălăţeană are un meci mai puţin disputat. 

Sâmbătă, Danubius va întâlni formaţia CSM Bucureşti 2, întâlnire care pare o simplă formalitate pentru handbalistele de la malul Dunării.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările