Handbal Municipal Buzău va întâlni Rapidul, vineri, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”

Handbal Municipal Buzău va întâlni Rapidul, vineri, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”

Partida HM Buzău - Rapid Bucureşti va începe la ora 17.00

Vineri, în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”, handbalistele de a HM Buzău vor întâlni formaţia Rapid Bucureşti, ocupanta poziţiei a şaptea  în clasamentul ligii a doua la handbal.


Chiar dacă există o diferenţă în clasament între cele două formaţii, meciul de mâine se anunţă unul dificil pentru elevele lui Romeo Ilie, în condiţiile în care gruparea feroviară are în componenţă câteva jucătoare experimentate. Cu toate acestea, buzoiencele nu concep altă variantă decât victoria în partida împotriva rapidistelor.  

Zilele trecute, de la Federaţia Română de Handbal a sosit o veste excelentă pentru Handbal Municipal. Deşi pe teren au câştigat 35-32, jocul din etapa a V-a, cu Rapid CFR Bucureşti, victoria handbalistelor de la Danubius a fost anulată de comisiile federaţiei. Echipa gălăţeană a pierdut jocul la masa verde din cauza folosirii unui număr mai mare de jucătoare cu dublă legitimare. Pe lângă pierderea jocului cu 0-10, echipa gălăţeană a fost penalizată cu un punct. Astfel, după penalizare, HC Danubius a coborât până pe locul 6 în clasament cu 11 puncte.

Partida de mâine dintre formaţiile Handbal Municipal Buzău şi Rapid Bucureşti, contând pentru etapa a şaptea a Diviziei A, va începe la ora 17 şi se va desfăşura în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: