Gest controversat al unei femei: a coborât dintr-un SUV şi a furat ghivecele de lângă o troiţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Mare i-a fost uimirea unui buzoian din localitatea Cernăteşti, constructorul unei troiţe la margine de drum, când a văzut unde au ajuns ghivecele cu flori care i-au dispărut zilele trecute din faţa monumentului. O cameră de supraveghere montată recent l-a surprins pe unul dintre hoţi.

Ghivecele cu flori aşezate în faţa troiţei din satul Manasia, comuna Cernăteşti, au tot dispărut în ultima vreme. 

De aceea, în zonă a fost amplasată o cameră de supraveghere. Aşa a fost surprins, zilele trecute,  cum o doamnă coboară dintr-un SUV şi adună mai multe ghivece.

Pe înregistrare se vede cum maşina opreşte în apropierea troiţei. Din dreapta coboară o doamnă, se duce iniţial la portbagaj de unde ia o sacoşă cu care se îndreaptă către troiţă. 

Femeia studiază cu atenţie ghivecele cu flori, după care începe să le aşeze în sacosă. În acest timp, şoferul coboară din maşină şi ridică capota pentru a nu da de bănuit celorlalţi participanţi la trafic.

După ce a umplut sacoşa, femeia, nestingherită, se urcă în maşină. Localnicul care a construit troiţa dar şi autorităţile locale au privit uimiţi imaginile şi au decis să le facă publice pentru a femeia care a făcut acest gest să fie descoperită şi trasă la răspundere. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite