Fuego, Mioara Velicu şi Anna Lesko, pe afişul Festivalului „Zilele Monteorului”

Fuego, Mioara Velicu şi Anna Lesko, pe afişul Festivalului „Zilele Monteorului”

Buzoienii sunt invitaţi în weekend la o megapetrecere în staţiunea Sărata Monteoru. Autorităţile din Merei organizează în perioada 21-22 iulie, editia a IX-a a Festivalului „Zilele Monteorului”, eveniment pe afişul căruia sunt nume mari ale muzicii de petrecere.

 
La scurt timp după ce a fost gazda celei de-a II-a ediţii a Buzău Fest, Sărata Monteoru, singura staţiune balneoclimaterică din judeţul Buzău, se pregăteşte pentru un nou val de turişti, în perioada organizării Festivalului Zilele Monteorului.
 
"Pentru acest eveniment punem la dispoziţie în mod gratuit două autocare ce vor pleca din faţa stadionului Gloria astfel încât buzoienii să poată veni la acest eveniment. Autocarele vor pleca din oră în oră sâmbătă începând cu ora 12 până la ora 22 şi duminică de la 8 la 23", a declarat primarul comunei Merei, Ştefan Chircă. 
 
În cele două zile de sărbătoare, buzoienii pot vedea o paradă de costume populare, meşteri şi dansatori populari, costume şi maşini de epocă, târg produse tradiţionale, meşteşugari şi produse artizanale, expoziţie de arme şi demonstraţii ale jandarmeriei. 
 
Pe scena amplasată pe terenul de fotbal din Monteoru vor urca artişti locali dar şi solişti cunoscuţi precum Nicu Paleru, Fuego, Mioara Velicu, Talisman, Anna Lesko, Anca Neacşu, Daniel Trifu şi Lorenna. Cele două zile de distracţie se vor încheia cu un foc de artificii.
 

citeste totul despre: