Fratele fostului şef al Poliţiei Române s-a spânzurat. Demisionase de curând din Poliţia Locală

Fratele fostului şef al Poliţiei Române s-a spânzurat. Demisionase de curând din Poliţia Locală

Fratele fostului comandant al Poliţiei Române a fost găsit spânzurat în casa sa din Nehoiu, judeţul Buzău. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Surse din apropierea familiei spun că fratele chestorului Bogdan Despescu suferea în ultima vreme de o depresie, dar şi de alte afectiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Trupul neînsufleţit al lui Florin Despescu a fost descoperit de familie la domiciliul din localitea Lunca Priporului, oraşul Nehoiu. 

Potrivit unor apropiaţi, bărbatul trecea de ceva vreme printr-o depresie profundă, iar în seara morţii avusese o discuţie cu soţia, după care a spus ca merge la somn. 
 
La scurt timp, femeia şi-a găsit soţul spânzurat pe scara interioară, după care a anunţat autorităţile.
    
Poliţiştii au întocmit dosar penal. Anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii, chiar dacă victima nu a lasat în urmă niciun bilet. Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. 
 
El a lucrat până în urmă cu câteva luni la Poliţia Locală Buzău, de unde a demisionat pentru a se angaja mai aproape de casă. 
 
Florin este unul dintre cei trei fraţi ai chestorului Bogdan Despescu, fostul şef al Poliţiei Române, care a fost demis din funcţie după scandalul cu poliţistul pedofil. Chestorul Despescu a fost schimbat din funcţia de Şef al Poliţiei Române la mijlocul lunii ianuarie, în locul lui fiind numit Cătălin Ioniţă. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: