Cum „le mulţumeşte“ un pui de căprioară pompierilor care au stins focul în pădure

Cum „le mulţumeşte“ un pui de căprioară pompierilor care au stins focul în pădure

A vrut să-i mulţumească. Asta parcă sugerează fotografiile postate de ISU Buzău pe Facebook, care surprind un pui de căprioară care s-a lăsat mângâiată de un pompier ce abia încheiase misiunea de stingere a unui incendiu de vegetaţie uscată şi pădure de pe raza judeţului Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pompierii buzoieni atrag atenţia că incendiile de vegetaţie uscată şi pădure pun în pericol animalele sălbatice care, în căutare de hrană, ies din habitatul lor către aşezările umane. Relevante în acest sens sunt câteva fotografii postate pe pagina de socializare a ISU Buzău.
 
Acestea surprind întâlnirea salvatorilor cu un pui de căprioară la scurt timp după ce au acţionat pentru stingerea unui incendiu. 
 
”Într-o perioadă cu numeroase arderi necontrolate, pe timpul unei intervenţii de stingere din această săptămână, unul dintre salvatori a avut ocazia de a o întâlni. I-a transmis faptul că facem tot posibilul să oprim arderile care le afectează viaţa. Până acum, chiar daca s-a acţionat la sute de incendii de vegetaţie uscată, ne mândrim că prin intervenţia noastră şi a celor care ne-au sprijinit, nu au rezultat victime sau pagube majore”, au scris pompierii buzoieni pe pagina de Facebook a instituţiei.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: