FOTO Un preot buzoian a mers prin comunele judeţului, pentru a le împărţi sute de cadouri unor copii sărmani

FOTO Un preot buzoian a mers prin comunele judeţului, pentru a le împărţi sute de cadouri unor copii sărmani

Campania „O cutie pentru un zâmbet”, iniţiată de preotul Nicolae Cane

Peste 200 de copii sărmani au avut parte de o surpriză cum rar li s-a mai întâmplat. Ei au fost vizitaţi de un preot de la Biserica „Izvorul Tămăduirii”, lăcaş aflat în curtea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, pentru a primi în dar cutii cu rechizite, haine, dulciuri şi obiecte de igienă personală.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Campania umanitară „O cutie pentru un zâmbet”, iniţiată de preotul Nicolae Cane, slujitor la biserica Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, s-a desfăşurat în perioada 14 noiembrie – 4 decembrie 2018. 
 
Întro primă etapă, părintele Cane a identificat un număr de 217 copii nevoiaşi din localităţile Balta Albă, Ghergheasa, Mărgăriteşti, Floreşti, Toropăleşti – Pietroiu, Buda şi Valea Salciei.
 
Ulterior, acesta le-a oferit cutii pline cu daruri, constând în rechizite, haine, dulciuri, produse de igienă personală şi jucării. Printre beneficiarii acestei campanii s-au numărat şi copiii internaţi la Secţia Pediatrie a Spitalului din Râmnicu Sărat.
 
„Bucuria adusă pe chipul copiilor a fost foarte mare şi a însemnat foarte mult pentru voluntarii implicaţi în cadrul acestui proiect, care va continua şi pentru alţi copii din localităţi izolate”, a declarat părintele Nicolae Cane.
 
În cadrul acţiunii umanitare care a fost organizată cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei, şase familii defavorizate, cu mulţi copii, au primit pachete cu îmbrăcăminte şi alimente de bază.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: