FOTO Gest nobil, în pragul sărbătorilor pascale, făcut de către un cetăţean de onoare al Buzăului

FOTO Gest nobil, în pragul sărbătorilor pascale, făcut de către un cetăţean de onoare al Buzăului

Mama micuţei Luciana a fost vizitată astăzi de către generalul Foca şi familia sa

Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul Lucian Foca, a primit, zilele trecute, în cadrul unei ceremonii, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Buzău. Recompensa financiară de 500 de lei, pe care a primit-o cu această ocazie, a folosit-o pentru achiziţionarea unui trusou pentru o fetiţă de la Movila Banului care îi poartă numele.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe 26 ianuarie, când Buzăul era sub nămeţi, la Movila Banului, Alina Garabulea, o femeie de 23 de ani nu putea ajunge la maternitate după ce născuse o fetiţă. Militarii Diviziei 2 Infanterie „Getica”, conduşi de generalul Lucian Foca, au salvat-o din zăpadă şi au dus-o, împreună cu bebeluşul, la spital. Drept mulţumire pentru ajutorul primit atunci, femeia a botezat-o pe micuţă Luciana Andreea.
 
Sâmbătă, în pragul sărbătorii Paştelui, generalul Lucian Foca, împreună cu soţia şi fiul său, au mers la Movila Banului pentru a-i oferi mamei micuţei Luciana cadoul promis. Nu mică i-a fost mirarea Alinei Garabulea să îl vadă intrându-i pe poartă pe cel care conducele destinele a zeci de mii de militari din zona de est a ţării. Femeia, vizibil emoţionată de surpriză, i-a mulţumit ofiţerului şi familiei acestuia pentru minunatul cadou primit în pragul sărbătorilor pascale. 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: