FOTO Împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO, marcată în centrul oraşului Buzău

FOTO Împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO, marcată în centrul oraşului Buzău

Ceremonia din Piaţa Dacia s-a încheiat cu defilarea militarilor

Duminică dimineaţă, în Piaţa Dacia din municipiul Buzău s-a desfăşurat o amplă manifestare dedicată  împlinirii a 10 ani de la aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică (NATO).

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Manifestarea de duminică, la care au fost arborate drapelele tuturor ţărilor membre NATO, a început cu un moment de reculegere pentru cei 26 de eroi militari români care şi-au dat viaţa pentru patrie, în operaţiunile la care a participat Armatei României.
 
Au urmat apoi alocuţiunile oficialităţilor din administraţia locală, precum şi a conducerii Diviziei 2 Infanterie „Getica”, după care generalul de brigadă dr. Lucian Foca a oferit diplome militarilor care s-au remarcat în misiunile avute în teatrele de operaţii. De asemenea, un pluton de militari din cadrul unei unităţi subordonate Diviziei 2 Infanterie „Getica” a oferit o demonstraţie de mânuire a armamentului, în aplauzele asistenţei prezentă la eveniment.
 
Ceremonia din Piaţa Dacia s-a încheiat cu defilarea militarilor, pe acordurile fanfarei militare.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: