Fonduri de la Guvern pentru comunele buzoiene afectate de inundaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
inundatii olt

Guvernul a aprobat în această săptămână hotărârea prin care zonele afectate de inundaţii vor primi fonduri, pentru a fi reabilitate. Buzăul se află printre cele 22 de judeţe care primesc bani de la stat, din Fondul de rezervă.

Proiectul de lege a fost iniţiat de Maria Buleandră, prefectul judeţului Buzău. Propunerea a fost aprobată, după ce a ajuns pe masa Exe­cutivului, alături de alte 21 de proiecte ale judeţelor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor.

În total, suma de 169,3 milioane de lei va fi alocată pentru remedierea pagubelor produse de inundaţii. Judeţele care beneficiază de aceşti bani sunt Argeş, Botoşani, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Co­vasna, Dâmboviţa, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea.

O altă decizie luată de Guvern în şedinţa de miercuri este suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului şi prevăzut în bugetul de stat pe anul 2014.

Citeşte şi: Separatoare de trafic, pe şoseaua de centură a Buzăului

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite