Filtre de poliţie, păcălite de o localnică din cartierul Poştă

Filtre de poliţie, păcălite de o localnică din cartierul Poştă

Procurorii au deschis dosar penal în cazul unei buzoience din cartierul Poştă care ar fi părăsit zona după instituirea carantinei. Femeia ar fi încercat să iasă la cumpărături dimineaţă, însă forţele de ordine i-au interzis.

Ştiri pe aceeaşi temă


Câteva zeci de minute mai târziu, ea s-a prezentat la filtrul de intrare în cartier, dovadă că reuşise să părăsească zona carantinată. 

„La data de 11.05.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost  înregistrată o cauză penală având ca obiect infracţiunea de Zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art.  352 alin. 1 Cod penal, reţinându-se faptul că, la data de 04.05.2020, o persoană a părăsit, fără aprobare, perimetrul în care este amplasat cartierul Poştă, din municipiul Buzău, aflat în carantină, începând cu aceeaşi dată”,  precizează Parchetul. 

Cercetările penale în cauză vor fi efectuate, cu celeritate, de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările