Fetiţă de doi ani, zdrobită de un televizor

Fetiţă de doi ani, zdrobită de un televizor

Fetiţa a murit pe masa de operaţie

O fetiţă de numai doi ani, dintr-o familie de romi din Râmnicu Sărat, a murit în noaptea de luni spre marţi, după ce a căzut un televizor pe ea. Rudele micuţei au făcut scandal în curtea Spitalului Municipal, acuzând personalul medical că nu a făcut tot posibilul să-i salveze viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă


Victima a fost adusă în stare gravă, la Spitalul Municipal, luni seara în jurul orei 21.00. Micuţa era deja în comă, după ce a suferit un accident la domiciliu. 

Potrivit rudelor sale, un televizor ar fi căzut peste ea. Personalul medical a depus eforturi mari pentru a-i salva viaţa, însă fetiţa şi-a dat ultima suflare în braţele medicilor. 

Vestea morţii fetiţei a provocat durere printre rudele de etnie romă. Zeci de persoane au venit la spital în toiul nopţii, iar unele dintre ele au devenit agresive cu personalul medical. Din acest motiv, conducerea spitalului a solicitat intervenţia forţelor de ordine.

În urma necropsiei, medicii legişti vor stabili cauzele exacte care au dus la decesul micuţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: