Festivalul „Mihaela Runceanu - Pentru voi, muguri noi” a ajuns la ediţia a treia

Festivalul „Mihaela Runceanu - Pentru voi, muguri noi” a ajuns la ediţia a treia

Preşedintele juriului este cunoscutul compozitor Dan Dimitriu

Peste 80 de copii şi tineri din toată ţara participă, în acest weekend, la Buzău, la cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de muzică uşoară ,,Mihaela Runceanu”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 2 – 4 mai şi este organizat de Asociaţia Pentru Tineret-Buzău 2010, cu sprijinul autorităţilor locale, si va fi găzduit de sala de festivităţi a Consiliului Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de muzica uşoară ,,Mihaela Runceanu - Pentru voi muguri noi” va aduce pe scenă peste 80 de participanţi din toată ţara. Festivalul este împărţit pe două mari categorii: copii şi tineri.
 
Juriul festivalului va fi prezidat de cunoscutul compozitor Dan Dimitriu. Printre membrii juriului se află şi vărul primar al cântăreţei Mihaela Runceanu, Xenti Runceanu. 
 
Preşedintele de onoare al festivalului este Nicolae Runceanu, tatăl regretatei cântăreţe buzoience. De altfel, premiul special al festivalului poartă numele Mihaelei Runceanu si va fi înmânat chiar de către tatăl artistei.
 
Festivalul „Mihaela Runceanu” se va încheia duminică după-amiază, cand sunt programate şi câteva recitaluri susţinute de  talentaţi tineri interpreţi de muzică uşoară. În toate cele trei zile de festival, intrarea este liberă. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: