Festivalul „Gala Vedetelor – VedeTeatru” devine de anul acesta „Buzău Iubeşte Teatrul”

Festivalul „Gala Vedetelor – VedeTeatru” devine de anul acesta „Buzău Iubeşte Teatrul”

Conducerea Teatrului “George Ciprian” din Buzău a anunţat că ediţia 2017 a festivalului de teatru se va desfăşura în perioada 20-27 mai, în program fiind incluse spectacole din secţiunea oficială, spectacole pentru copii, spectacole realizate de studenţi la actorie şi multe alte evenimente.


Mari actori precum Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Maia Morgenstern sau Claudiu Bleonţ pot fi văzuţi pe scena de la Buzău, în cadrul festivalului „Buzău Iubeşte Teatrul”.

Din acest an, Festivalul „Gala Vedetelor  - Vedeteatru” de la Buzău se reinventează! Începând cu ediţia 2017, care se va desfăşura în perioada 20 – 27 mai, festivalul se va intitula „Buzău Iubeşte Teatrul”. Potrivit organizatorilor, schimbarea denumirii festivalului se impunea pentru ca iubitorii de teatru din ţară să asocieze festivalul naţional de la Buzău cu oraşul unde acesta se desfăşoară.

Ediţia din acest an a festivalului de teatru de la Buzău se anunţă una de excepţie. Pe scena de la Buzău se vor juca spectacole cu mare succes la public, toate opere ale unor mari dramaturgi. Tema aleasă pentru ediţia 2017 a festivalului este „Dragostea”.

În perioada 20 – 27 mai, în cadrul secţiunii oficiale, la Buzău vor fi prezenţi mari actori români, precum Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Maia Morgenstern sau Claudiu Bleonţ.

În cadrul festivalului, pe lângă secţiunea oficială, vor mai avea loc şi alte evenimente, precum spectacole pentru copii, spectacole realizate de studenţi la actorie, precum şi lansări de carte, la care vor lua parte cunoscuţi actori şi critici de teatru.  În curând, se vor pune în vânzare şi biletele pentru secţia oficicală a festivalului, preţul unui tichet fiind 30 de lei, cu reducere de 10 lei pentru elevi şi studenţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările