Femeia găsită fără viaţă sub un morman de corzi de viţă de vie a fost ucisă

Femeia găsită fără viaţă sub un morman de corzi de viţă de vie a fost ucisă

Femeia al cărei cadavru a fost găsit miercuri la marginea satului Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi, a fost ucisă. În urma necropsiei, s-a constatat că decesul a survenit în urma unei lovituri puternice în zona capului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cercetările vor fi continuate sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. 

S-a confirmat, de asemenea, că victima este femeia dată dispărută de familie pe 20 iunie.

Achetatorii au în acest moment un cerc de suspecţi care vor fi aduşi la audieri. Nu este exclus ca printre ei să fie şi concubinul femeii.

Miercuri dimineaţă, un cadavru în stare avansată de putrefacţie a fost descoperit de poliţişti la ieşirea din satul Tăbărăşti. De la început s-a bănuit că trupul ar fi al unei femei de 45 de ani, dispărută de acasă de o lună de zile. 

Anchetatorii au luat în calcul o posibilă crimă, trupul femeii fiind acoperit cu corzi de viţă de vie. De asememea, era ştiut că femeia, cunoscută cu afecţiuni psihice, ţinea asupra sa permanent o legătură cu bani pe care îi câştiga muncind cu ziua.

În acest moment se fac cercetări sub aspectul infracţiunii de omor, urmând ca ulterior, în funcţie de probe, să se schimbe încadrarea faptei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: