FOTO Expoziţie de tehnică de luptă în curtea şcolii

FOTO Expoziţie de tehnică de luptă în curtea şcolii

Militari din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica” şi din unităţi militare din garnizoana Buzău sunt prezenţi, în zilele de 22 şi 23 octombrie 2014, în unităţi de învăţământ din Buzău. Evenimentul are loc la iniţiativa Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă


Evenimentul se desfăşoară în două licee şi o şcoală gimnazială, în care, militarii buzoieni le vor prezenta elevilor, date despre importanţa Zilei Armatei României, tradiţiile militare, tipurile de misiuni executate în teatrele de operaţii, modul de accedere în sistemul militar şi sistemul de învăţământ militar.

Printre activităţile programate în această săptămână se numără şi câteva miniexpoziţii de tehnică militară şi armament.

Dacă elevii de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Apostol Andrei”  şi cei de la Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Sőtér” s-au putut fotografia miercuri alături de tehnica militară şi armamentul expuse, joi este rândul liceenilor de la „Alexandru Marghiloman” să admire miniexpoziţia organizată de militarii buzoieni.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: