Elicopterul SMURD, solicitat să preia victima unui grav accident produs duminică în judeţul Buzău

Elicopterul SMURD, solicitat să preia victima unui grav accident produs duminică în judeţul Buzău

Arhivă

Elicopterul SMURD a fost solicitat de către medicii de la Spitalul de Urgenţă Buzău să preia unul dintre pacienţii accidentului produs duminică după-amiază, pe DN2E85 la intersecţia dintre Racoviţeni şi Poşta Câlnău. Două persoane au murit, iar alte patru au fost transportate în stare gravă la spital, după ce două autovehicule s-au ciocnit frontal, venind din sensuri opuse.


Una dintre maşini a intrat pe contrasens producând un impact extrem de puternic. După accident, o persoană a murit pe loc, iar cea de-a doua, la scurt timp, deşi echipa de paramedici a făcut eforturi mari pentru a o salva.
 
Între răniţi se află, potrivit aceloraşi surse, şi un minor, iar pentru scoaterea tuturor persoanelor din maşini a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. 

Elicopterul SMURD a fost solicitat de către medicii de la Spitalul de Urgenţă Buzău să preia unul dintre răniţi. Este vorba despre o femeie de 25 de ani, de cetăţenie ucraineană, pasageră a maşinii marca Citroën. Tânăra a fost transportată la un spital din Capitală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: