O tânără bănuită că ar fi consumat droguri a pătruns într-o clasă de liceu din Buzău VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

O întâmplare incredibilă a avut loc, luni, 10 ianuarie, într-un liceu din Buzău. Elevii unei clase din Colegiul Economic s-au trezit la ore cu o necunoscută, care s-a aşezat într-o bancă de la mijlocul clasei ca şi cum nimic nu era anormal. Tânăra părea sub influenţa drogurilor, spun martorii, astfel că au fost anunţate Poliţia şi Ambulanţa.

O filmare realizată de elevi de la fereastra clasei surprinde scena în care tânăra este preluată din punctul de control al Colegiului Economic Buzău de un echipaj de Ambulanţă. 

Cu o jumătate de oră înainte de acest moment, fata intrase în clasă nestingherită după care s-a aşezat în bancă, spre stupefacţia elevilor şi a cadrului didactic.

Nedumeriţi, liceenii au tot încercat să afle amănunte de la tânără, însă totul a fost în zadar. 

Aceasta părea a fi ruptă de lume şi refuza să comunice cu cei din jur. 

Ambulanţa şi poliţiştii chemaţi de cadrele şcolii au venit să o preia pe fată după circa 30 de minute de la apariţia ei în clasă.

Tânăra le-a spus poliţiştilor numele şi că este dintr-o comună de lângă Buzău. 

Din comportamentul său, spun angajaţii de la Ambulanţă, reiese că cel mai probabil fata ar fi consumat substanţe psihoactive. De aceea, s-a decis să fie transportată la Urgenţa Spitalului Judeţean Buzău. 

Investigaţiile medicale vor stabili dacă tânăra a consumat substanţe psihoactive sau starea ei confuză a fost cauzată de vreo afecţiune medicală. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite