Elev de 14 ani, înecat în râul Buzău

Elev de 14 ani, înecat în râul Buzău

Un băiat în vârstă de 14 ani, din Ţinteşti, s-a înecat luni în râul Buzău, aproape de podul de la Mărăcineni. Era elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială din Maxenu. El mai avea acasă doi fraţi mai mari şi o surioară în vârstă de doi ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


Alexandru plecase de dimineaţă de acasă, alături de câţiva prieteni, pentru a face baie în râul Buzău. Au venit în oraş cu autobuzul şi au mers în zona podului de la Mărăcineni.

În timp ce se scăldau şi făceau sărituri de pe piciorul podului, prietenii lui Alex au văzut că nu mai iese la suprafaţă şi s-au speriat. 

Au încercat să îl caute, scufundându-se de mai multe ori, însă trupul lui Alexandru era de negăsit.

În jurul orei 18.00, s-a sunat la 112. Salvatorii nu au mai iniţiat misiunea de căutare-salvare deoarece, la ajungerea acestora, cadavrul fusese deja scos de către localnici.

Alexandru abia împlinise 14 ani şi trecuse clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială din Maxenu. El mai avea acasă doi fraţi mai mari şi o surioară în vârstă de doi ani. Părinţii săi se pregătesc acum de înmormântare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: