Duminică, buzoienii sunt invitaţi la „Taxi blues”, piesă premiată la Festivalul de Comedie 2012

Duminică, buzoienii sunt invitaţi la „Taxi blues”, piesă premiată la Festivalul de Comedie 2012

Piesa „Taxi blues” a câştigat premiul I la Festivalul naţional de comedie       FOTO: Teatrul „George Ciprian”

Duminică, de la ora 18.00, la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, publicul buzoian este invitat la comedia „Taxi Blues”, de Ana-Maria Bamberger, în regia lui Dan Tudor. Interpretează actorii Dan Tudor şi Marius Bodochi.


Piesa „Taxi blues” a obţinut Premiul I la Festivalul Naţional de Comedie 2012, de la Galaţi, şi a fost jucată cu mare succes în teatre din Germania şi Austria. 

„Taxi Blues aduce pe scenă povestea regelui Lear într-un context cu totul inedit: un mare actor român este exilat în Germania la volanul unui taxi. Blues-ul este balansul pe care acesta îl face între ,<a juca Lear în România şi fi Lear în Germania>. Apariţia neaşteptată a unui personaj  în staţia de taxi din Hamburg face ca povestea să devină extrem de amuzantă. Modul în care cele două personaje interacţionează va fi, desigur, deliciul publicului. Vă veţi putea bucura de un spectacol cu trăiri extreme, interpreţii celor două roluri fiind ei înşişi doi artişti diferiţi ca structură, dar compatibili cu ideea spectacolului”, se arată în prezentarea oficială a spectacolului. 

20 de lei este preţul unui bilet de intrare la spectacolul de duminică seară, cu reducere de 50 la sută pentru pensionari, elevi şi studenţi. Biletele se găsesc la sediul provizoriu al teatrului, din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 44.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările