Două buzoience infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

Două buzoience infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore

Arhivă

Zeci de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în judeţul Buzău, dar şi două noi decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Este vorba despre două femei de 75 şi 87 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


Ambele paciente aveau comorbidităţi şi au fost transferate la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, după confirmarea cu Sars-Cov-2.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 85 de cazuri noi de COVID-19, 16 pacienţi fiind diagnosticaţi în laboratoare private de analize, iar 3 în unităţi sanitare din alte judeţe. 

Cei 85 de pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între o lună şi 83 de ani.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 6.260, 4.776 persoane fiind declarate vindecate şi externate. 

De asemenea, 996 de persoane se află în carantină, iar 1.160 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 160.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările