Dosar de moarte suspectă după decesul lui Florin Despescu, fratele fostului şef al Poliţiei Române

Dosar de moarte suspectă după decesul lui Florin Despescu, fratele fostului şef al Poliţiei Române

Florin Despescu, împreună cu soţia

Dramă în familia chestorului Bogdan Despescu, fostul şef al Poliţiei Române demis după scandalul poliţistului pedofil. Unul dintre fraţii acestuia a fost găsit spânzurat în casa sa din Nehoiu, judeţul Buzău, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit şi avea o fată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Despescu tocmai ce fusese felicitat pe reţelele de socializare, cu o săptămână în urmă, la împlinirea vârstei de 47 de ani şi nimeni nu bănuia deznodământul dramatic din acest weekend. 
 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, soţia sa l-a găsit spânzurat de scara interioară a casei din satul Lunca Priporului, oraş Nehoiu.
 
Potrivit unor apropiaţi, bărbatul trecea de ceva vreme printr-o depresie profundă, iar în seara morţii avusese o discuţie cu soţia, după care i-a spus ca merge la somn. La scurt timp, femeia şi-a găsit soţul spânzurat pe scara interioară, după care a anunţat autorităţile.
 
Sesizarea privind moartea bărbatului de 47 de ani din Lunca Priporului a ajuns la Poliţie în noaptea de sâmbătă spre duminică, agenţi din zonă fiind trimişi imediat la domiciliul indicat. După cercetările la faţa locului şi audierea membrilor familiei, trupul neînsufleţit al lui Florin a fost transportat duminică seara la morga spitalului orăşenesc Nehoiu.
 
Aici au sosit luni dimineaţă legişti de la Buzău pentru a efectua autopsia necesară anchetei şi pentru a-i acorda familiei certificatul de deces. Poliţiştii au întocmit dosar de moarte suspectă. Anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii, chiar dacă victima nu a lasat în urmă niciun bilet. Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit şi avea o fată, elevă la liceul din Pătârlagele.
 
El a lucrat până în urmă cu câteva luni la Poliţia Locală Buzău, de unde a demisionat pentru a se angaja mai aproape de casă. În comunitate sa, Florin Despescu era un om foarte respectat. Avea trei fraţi iar ambii părinţi trăiesc în Lunca Priporului. 
 
Florin este fratele mai mic al chestorului Bogdan Despescu, fostul şef al Poliţiei Române, care a fost demis din funcţie după scandalul cu poliţistul pedofil. Chestorul Despescu a fost schimbat din funcţia de Şef al Poliţiei Române la mijlocul lunii ianuarie, în locul lui fiind numit Cătălin Ioniţă.
 
citeste totul despre: