Doi morţi şi cinci răniţi după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini, pe DN1B

Doi morţi şi cinci răniţi după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini, pe DN1B

FOTO Arhivă

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar cinci sunt rănite în urma unui accident care a avut loc luni dimineaţa pe DN1B, între popas Merei şi intersecţia cu Dealul Viei. În incident au fost implicate trei maşini, iar drumul este blocat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc în localitatea Merei, după ce un autoturism Volkswagen în care se aflau două persoane a intrat pe contrasens si a lovit alte două autoturisme care veneau din sens opus. Prima maşină lovită a fost acroşată în partea stângă, iar cea de-a doua, un autoturism BMW, a fost lovită în plin şi aruncată în afara şoselei.

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa două persoane din autoturismul BMW, iar alte cinci au fost rănite, suferind diverse fracturi şi traumatisme. Toţi cei cinci răniţi - două femei şi trei bărbaţi - au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean Buzău.

Persoanele aflate în cele două maşini lovite sunt membrii unei familii din judeţul Vrancea, care se întorceau din concediu de la munte.

La această oră, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN1B Buzău - Ploieşti, la Merei, formându-se coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.
citeste totul despre: