Doi ciclişti buzoieni au „legat” Chişinăul de Buzău în doar trei zile VIDEO

Doi ciclişti buzoieni au „legat” Chişinăul de Buzău în doar trei zile VIDEO

Sursa Cristi Mănăila

Doi buzoieni pasionaţi de ciclism, Cristi Mănăilă şi Viorel Vişan, au legat, în aceste zile, simbolic, Buzăul şi Chişinăul, parcurgând pe bicicletă traseul de aproape 400 de kilometri, în cadrul festivalului ”Zilele Chişinăului la Buzău”.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Iniţiativa i-a aparţinut lui Cristi Mănăilă, fost militar de carieră, pasionat de ciclism, cunoscut ca participant la curse de anduranţă.
 
După ce în weekendul trecut au străbătut pe bicicletă 600 de kilometri în penultima etapă a Trofeului Dumitru Dan, Cristi Mănăilă şi Viorel Vişan au pornit într-un nou proiect.
 
Ei au plecat din Chişinău, joi dimineaţă, la ora 10.00, au parcurs traseul dintre capitala Republicii Moldova şi staţiunea Sărata Monteoru, până sâmbătă după-amiază.
 
Pe tot traseul, de circa 400 de kilometri, cei doi buzoieni au oprit în locuri dinainte stabilite. Este vorba despre obiective din Republica Moldova şi România, pe care le promovează intens, zilele acestea.
 
 
De asemenea, pe drumul de la Chişinău la Buzău, Cristi Mănăilă şi Viorel Vişan au fost întâmpinaţi, din loc în loc, de alte grupuri de ciclişti.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările