Doi bucătari cunoscuţi vor găti, în ajunul Crăciunului, pentru bătrânii de la Căminul „Alexandru Marghiloman”

Doi bucătari cunoscuţi vor găti, în ajunul Crăciunului, pentru bătrânii de la Căminul „Alexandru Marghiloman”

Surpriză de neuitat, în ajunul Crăciunului, pentru bătrânii de la Căminul pentru persoane vârstnice „Alexandru Marghiloman” din Buzău. Doi cunoscuţi bucătari vor găti o masă caldă, cu preparate de sezon, iar tineri talentaţi de la Dance Music Experience, agenţia de impresariat artistic condusă de buzoianul Iulian Ionescu, vor susţine un impresionant program artistic.


Au decis să aducă un strop de bucurie în sufletele zecilor de persoane care îşi duc bătrâneţile la Căminul pentru persoane vârstnice Alexandru Marghiloman din Buzău. Este vorba despre un grup de bucureşteni, fiecare cu performanţe remarcabile în profesia lor, care au decis să vină la Buzău, chiar în ziua de 24 decembrie, pentru a petrece această zi specială alături de bătrânii de la azil.
 
Totul, în cadrul unui proiect intitulat „Din suflet pentru suflet”, iniţiat de Chef Raffael, pe numele său adevărat Valentin Munteanu, un renumit bucătar din Capitală.

Cunoscutul chef Raffael, alături de Ionuţ Racoviţeanu, un alt talentat bucătar, le vor pregăti bătrânilor de la azil preparate speciale de sărbători.

Bătrânii nu vor beneficia doar de o masă delicioasă pregătită de cei doi bucătari. Ei vor asista şi la un spectacol de dans şi muzică susţinut de tinerii talentaţi care activează în cadrul agenţiei de impresariat condusă de un buzoian, Iulian Ionescu.

În cadrul aceluiaşi eveniment, va susţine un scurt recital şi îndrăgita solistă Dora Ungureanu. La căminul „Alexandru Marghiloman” din Buzău sunt îngrijiţi aproape 40 de bătrâni, majoritatea dintre ei rămaşi singuri pe lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: