Documentele necesare elevilor buzoieni pentru a obţine gratuitate la călătoriile cu autobuzul

Documentele necesare elevilor buzoieni pentru a obţine gratuitate la călătoriile cu autobuzul

Foto Iulian Bunilă

Elevii din municipiul Buzău şi din localităţile în care operează societatea de transport în comun vor călători gratuit cu toate autobuzele. Pentru a beneficia de gratuitate, elevii trebuie să prezinte la tonetele Trans Bus actele de identitate şi carnetele vizate.

Ştiri pe aceeaşi temă


Este vorba despre elevii din Buzau, Mărăcineni, Săpoca, Vadu-Paşii, Gălbinasi, Ţinteşti, Smeeni, Stâlpu, Cernăteşti, Merei, Verneşti şi Tisău. 

De asemenea, de gratuitate se bucură şi elevii din localităţile cu care Trans Bus are încheiat contract de delegare a transportului public local. 

Pentru a beneficia de gratuitate, elevii trebuie să ceară lunar eliberarea unui abonament special. 

Ei trebuie să se prezinte la tonetele Trans Bus cu carnetul de elev cu viza pe anul şcolar 2020 – 2021 şi cu cartea de identitate, pentru elevii cu vârsta de peste 14 ani. 

Pentru elevii cu vârsta de sub 14 ani sunt necesare o copie a certificatului de naştere al elevului şi o copie de pe cartea de identitate a unuia dintre părinţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările