Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău dă startul concursului local de proiecte pentru tineri

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău dă startul concursului local de proiecte pentru tineri

Romeo Lungu, directorul DJTS Buzău

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău organizează concursul local de proiecte pentru tineret. Anul acesta, bugetul alocat Concursului Local de Proiecte este de 45.000 de lei. Dosarele se depun în perioada 21 aprilie - 7 mai, rezultatele finale urmând a fi anunţate pe data de 11 iunie.

 
Anul acesta, bugetul alocat Concursului Local de Proiecte este de 45.000 de lei. Potrivit directorului instituţiei, Romeo Lungu, priorităţile pentru concursul local de proiecte sunt cultura şi educaţia non-formală, sănătate, sport şi recreere, participare şi voluntariat, muncă şi antreprenoriat. Practic, accentul se pune pe stimularea interesului tinerilor pentru valorificarea tradiţiilor culturale locale, inclusiv prin formarea în meserii tradiţionale, stimularea preocupărilor pentru lectură şi pentru creaţie literară la tineri. 
 
De asemenea, prin intermediul acestor proiecte se are în vedere organizarea de acţiuni pentru prevenirea consumului de droguri, alcool, tutun în rândul adolescenţilor şi tinerilor, respectiv de educaţie pentru sănătate şi implicarea tinerilor cu dizabilităţi în practicarea sportului.
 
Totodată, se va pune accent pe susţinerea de seminarii, conferinţe şi evenimente referitoare la acţiuni de voluntariat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: