Dezamăgire printre localnicii din Mărăcineni, după apariţia unor afişe care anunţă scoaterea curselor cu maxi-taxi

Dezamăgire printre localnicii din Mărăcineni, după apariţia unor afişe care anunţă scoaterea curselor cu maxi-taxi

Este din nou tensiune printre localnicii din Mărăcineni, mai ales în rândul navetiştilor, după apariţia pe raza comunei a mai multor afişe care anunţă eliminarea liniei de maxi-taxi şi scumpirea călătoriei cu autobuzele Trans Bus.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La începutul săptămânii, au apărut în Mărăcineni, mai ales în apropierea staţiilor de autobuz şi în magazinele săteşti, afişe printate pe foi A4 prin care se anunţă două măsuri importante legate de transportul public, valabile de la data de 1 mai. 
 
”Ca urmare a deciziei municipiului Buzău (Primăria Buzău) începând cu data de 01 mai 2017, microbuzele nu vor mai circula pe raza comunei Mărăcineni. De la aceeaşi dată contravaloarea unei călătorii cu autobuzele Trans Bus se va majora la 3 lei biletul”, este mesajul de pe afişele despre care unii proprietari de magazine spun că le-au primit de la ”funcţionari ai primăriei”.
 
Afişele nu aparţin autorităţilor! Directorul Trans Bus, Gică Toader, a declarat că nu ştia nimic despre provenienţa afişelor iar primarul Buzăului, Constantin Toma, declară că zvonurle au fost răspândite de operatorii de maxi-taxi, pentru a crea tensiuni.
 
”Acestea sunt nişte provocări făcute ca să agite lumea de către cei cu maxi-taxi. Nu am informaţii despre o asemenea decizie. Bineîneles că intenţiile nostre merg către mai multe variante însă nu am pus nimic pe hârtie, pentru că trebuie luate hotărâri în consiliile locale, trebuie băgate în dezbatere publică. Nu neg însă că valoarea de 3 lei pentru bilet mi se pare mare pentru o cursă până la Mărăcineni. Ideea este că nu sunt afişele noastre”, a declarat Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările