Descinderi ale mascaţilor din Poliţie la autorii unui furt dintr-o casă de vacanţă

Descinderi ale mascaţilor din Poliţie la autorii unui furt dintr-o casă de vacanţă

Poliţişti din Nehoiu, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat cinci percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o casă de vacanţă de pe raza de competenţă.


Activităţile s-au desfăşurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Pătârlagele. 

În urma percheziţiilor desfăşurate la imobilele a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani, din Nehoiu au fost ridicate mai multe bunuri ce aveau caracteristici asemănătoare celor reclamate ca fiind furate şi pentru care persoanele care le deţineau nu aveau niciun document justificativ.

O parte din bunurile găsite au fost recunoscute de persoanea vătămată – o femeie de 50 de ani din Nehoiu. În urma activităţilor desfăşurate prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea provenienţei tuturor bunurilor ridicate pentru continuarea cercetărilor şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: