VIDEO Descinderi ale mascaţilor şi ofiţerilor DIICOT, la palatul clanului Vanghele din Buzău

VIDEO Descinderi ale mascaţilor şi ofiţerilor DIICOT, la palatul clanului Vanghele din Buzău

Proprietatea de pe Bulevardul Republicii a lui Liviu Andronache, zis Vanghele, unul dintre cei mai de temut interlopi ai Buzăului, a fost luată cu asalt în această dimineaţă de ofiţeri DIICOT, sprijiniţi de mascaţi din Poliţie şi Jandarmerie.

 
Peste 20 de lucrători ai DIICOT, din Poliţia Română şi Jandarmerie au pătruns în locuinţa lui Liviu Andronache, la ora 6.00. Ei au luat la periat atât imobilul cu trei etaje, podul casei, canalizările de sub gospodărie dar şi anexele. 
 
Acţiunea s-a încheiat în jurul orei 11.00, când oamenii legii s-au retras fără să fi operat reţineri de persoane ori ridicări de probe. Anchetatorii nu au divulgat deocamdată motivul descinderii, însă nu este exclus ca acţiunea să fie parte a unei anchete privind deţinerea ilegală de arme.
 
În 2011, Liviu Andronache, zis Vanghele, a fost codamnat la închisoare, pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism. Interlopul buzoian era capul unei reţele care se ocupa de racolarea unor tinere duse apoi în străinătate şi obligate să se prostitueze. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările