Deputatul Gheorghe Coman a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu executare

Deputatul Gheorghe Coman a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu executare

Deputatul buzoian Gheorghe Coman a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia, care este definitivă, a fost pronunţată după ce parlamentarul a recunoscut acuzaţia de luare de mită. Gheorghe Coman a fost prins în flagrant în timp ce primea 3.000 de lei mită.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Procurorii DNA ceruseră condamnarea lui la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare. 
 
Deputatul Gheorghe Coman a fost arestat preventiv în 7 ianuarie, după ce Camera Deputaţilor a aprobat solicitarea DNA în acest sens. 
 
Parlamentarul buzoian a fost trimis în judecată pe data de 16 ianuarie, fiind acuzat că a primit bani şi o sticlă de whisky în schimbul menţinerii în funcţie a unui şef din DSVSA Buzău.
 
Sentinţa definitivă este dată într-un timp-record, la aproximativ trei luni de la trimiterea în judecată a deputatului. 
 
Principalul motiv este acela că Gheorghe Coman şi-a recunoscut faptele şi a fost judecat în procedură simplificată. De altfel, decizia de condamnare în primă instanţă a fost dată chiar la primul termen al procesului. Tot un singur termen a avut şi apelul.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: