De ziua lor, polițiștii buzoieni ies cu tehnica în stradă

De ziua lor, polițiștii buzoieni ies cu tehnica în stradă

Ziua Poliţiei

De Ziua Poliției Române, 25 martie, începând cu ora 16.00, IPJ Buzău îi invită pe buzoieni în Parcul Crâng la un eveniment în aer liber. Buzoienilor care se vor afla duminică în zona Obelisc le vor fi prezentate laboratoarele mobile folosite de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetărilor la locul producerii unor evenimente, precum şi echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O echipă din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Buzău va demonstra utilitatea detectorului de metale aflat în dotarea structurii respective, pentru identificarea obiectelor a căror introducere în Arest este interzisă.

Serviciul Rutier va aduce în parc şi autospeciale de supraveghere şi control al traficului, inclusiv o motocicletă, iar structurile de ordine publică ale Poliţiei vor fi reprezentate de autospeciale şi echipele mixte, formate din poliţist conductor şi câine, utilizate în activitatea de patrulare, de prindere şi imobilizare a infractorilor.

Pe toată perioada manifestării, poliţiştii de la prevenire şi cei de proximitate vor informa cetăţenii cu privire la campaniile desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru combaterea şi prevenirea infracţionalităţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările