Cum a revenit Florina Stoian în echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău

Cum a revenit Florina Stoian în echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău

Florina Stoian revine în conducerea IŞJ

Ministerul Educaţiei a înfiinţat un alt treilea post de inspector şcolar general adjunct, funcţie pe care a fost numită Florina Stoian, prin ordin de ministru.

Ştiri pe aceeaşi temă


Stoian a ocupat, prin concurs, funcţia de inspector şcolar general din 2016 şi până anul acesta, când „mandatul” i-a expirat. 

Ea a fost înlăturată de la şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău în luna mai, când a fost înlocuită de profesorul Ionel Meiroşu. 

Florina Stoian va face acum echipă la conducerea IŞJ Buzău cu celelalte două adjuncte, Nela Wamsiedel şi Daniela Palcău, şi cu inspectorul general Ionel Meiroşu.

Florina Stoian are 61 de ani, a absolvit Liceul Pedagogic din Buzău, apoi Academia de Studii Economice, şi la bază este profesor pentru învăţământul primar şi preşcolar.

Educatoare de formaţie, devenită profesor de discipline economice şi actualmente profesor metodist, Florina Stoian a intrat în echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Buzău între anii 2007 şi 2012, în timpul regimului PD, respectiv PDL.

fost membru PD, apoi PNL, iar din iulie 2019 a fost, pe durata a mai puţin de un an, membru ALDE. În prezent este susţinută de Partidul Mişcarea Populară, iar reuşita întoarcerii acesteia la şefia învăţământului local ar fi fost rezultatul unor negocieri între PMP şi PNL. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările