VIDEO Cum a pornit scandalul din centrul Buzăului, soldat cu rănirea unui bărbat: „I-am zis că parfumul pe care mi l-a vândut nu a fost original“

VIDEO Cum a pornit scandalul din centrul Buzăului, soldat cu rănirea unui bărbat: „I-am zis că parfumul pe care mi l-a vândut nu a fost original“

În urma audierilor, bărbatul de 41 de ani, care ar fi înjunghiat un altul de 45 de ani, a fost pus sub control judiciar. Cel care alături de fiul şi nepotul său ar fi atacat un bărbat aflat la o terasă cu mai multe lovituri de cuţit pledează nevinovat şi susţine că el ar fi fost victima bărbatului de 45 de ani.

 
Suspectul principal în cazul agresiunii de joi seară a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de tentativă de omor. 
 
Adrian Constantin Merişan, bărbatul care alături de fiul şi nepotul său ar fi atacat un bărbat aflat la o terasă cu mai multe lovituri de cuţit pledează nevinovat şi susţine că el ar fi fost victima bărbatului de 45 de ani. 
 
„Nici nu ştiam că este acolo, eu îl credeam plecat din ţară. Am mers la bar şi când l-am văzut i-am zis doar că parfumul pe care mi l-a vândut nu a fost original. Atunci au început să arunce în mine cu scaune se vede pe filmare cum zboară scaune de la terasă şi nişte cioburi m-au rănit la mâini după cum se vede. Nu l-am lovit cu nimic”, a spus Adrian Merişan înainte de a intra la audieri.
 
După ce a fost prins de anchetatori şi audiat lui Adrian Merişan i-a fost schimbată încadrarea juridică a faptei şi, din primele informaţii, el va fi acuzat de tentativă de omor. 
 
Tot la Parchet au ajuns şi cei doi minori care au fost alături de tatăl şi respectiv unchi la altercaţie de pe strada Ion Băieşu. Cei doi băieţi de 13 ani au intrat la audieri în prezenţa avocatului şi a părinţilor pentru ca organele de anchetă să stabilească cum s-au petrecut faptele.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările