Cum l-a ajutat Poliţia Animalelor pe motanul Micu să se recupereze

Cum l-a ajutat Poliţia Animalelor pe motanul Micu să se recupereze

Motanul Micu a fost ajutat de Poliţia Animalelor

În ziua de 4 mai, poliţiştii  Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au observat pe un grup de socializare un anunţ în care se cerea ajutor pentru un motănel.

Ştiri pe aceeaşi temă


Acesta suferise o accidentare, fără a se cunoaşte împrejurările, şi necesita de urgenţă o intervenţie chirurgicală pentru a se putea alimenta. 

Cea care îl îngrijeşte a sunat disperată la o cunoştinţă pentru a-i transmite că Micu e grav rănit. Ulterior, apelul său a fost preluat şi distribuit de asociaţii de profil pe grupuri social media.

După ce a văzut mesajul de solicitare ajutor, Poliţia Animalelor din Buzău a intermediat transferul motanului rănit către cabinetul unui medic veterinar.

”Deznodământ: Azi, Micu se recuperează după intervenţia chirurgicală pentru fractura de mandibulă. Morala: Pisi, ai grijă când treci strada sau când umbli prin vecini! În caz de nevoie, apelează la noi!”, transmit reprezentanţii Poliţiei Animalelor Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările